Despre noi

Scopul in viata nu este doar acela de a fi, ci de a creste si de a te dezvolta din punct de vedere profesional. Noi, echipa academiei All in one learning, dorim sa fim alaturi de tine la fiecare pas pe care il vei face pentru a-ti indeplini obiectivele profesionale pe care ti le propui! Fie ca iti doresti sa incepi o cariera in domeniul asigurarilor sau esti deja activ in acest domeniu si doresti sa te perfectionezi, alaturi de noi gasesti cursurile potrivite adaptate nevoilor tale de cunoastere. Pentru aceasta dorim sa iti oferim o experienta unica, punandu-ti la dispozitie cursuri de cea mai inalta calitate, acestea fiind transmise intr-un mod care sa iti starneasca interesul si sa te provoace sa realizezi mai mult.

Povestea noastra

Povestea ta incepe si continua alaturi de noi!

Odata cu cresterea complexitatii actului de vanzare si tinand cont de mediul dinamic si provocator in care traim, rolul distribuitorului de asigurari in calitatea sa de consultant, devine si mai important. El trebuie sa stie sa comunice tot mai bine, concentrandu-se pe identificarea nevoilor reale ale clientului, construind alaturi de el un climat de incredere si creand un parteneriat pe termen mediu si lung. Astfel, va putea sa sustina si sa identifice solutiile optime care vor acoperi necesitatile de baza precum siguranta, bunastarea si sanatatea atat a clientului sau cat si a celorlalti membrii ai familiei acestuia. Academia noastra All in one learning este pas cu pas alaturi de tine in aceasta calatorie, fiind inscrisa in Registrul furnizorilor la pozitia F-0017 si autorizata sa furnizeze programe educationale in domeniul asigurarilor de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care are rolul de a reglementa, autoriza si supraveghea piata de capital din Romania. All in one learning te pregateste, te califica, te perfectioneaza, te specializeaza si te sprijina, pentru ca tu, in calitate de actual sau de viitor profesionist in domeniul asigurarilor, sa obtii cat mai multe beneficii de pe urma participarii la cursurile noastre. Astfel, folosind cunostintele nou dobandite vei reusi:

 • Sa identifici si sa intelegi mult mai bine nevoile si dorintele clientului potential si actual;
 • Sa construiesti solutii personalizate, mai bune si mai potrivite, adaptate nevoilor si dorintelor specifice ale clientului;
 • Sa maximizezi beneficiile solutiei obtinute;
 • Sa oferi informatii clare, corecte si complete;
 • Sa asisti asiguratul in cazul aparitiei evenimentului asigurat;
 • Sa sustii clientul in dezvoltarea planurilor sale atat pe termen mediu cat si lung.

Am conceput sistemul nostru de pregatire profesionala folosind diferite stiluri de predare si invatare pe care le-am identificat si preluat din studii validate stiintific. Focusandu-ne pe formarea de cunostinte si aptitudini prin desfasurarea cat mai eficienta a activitatilor, urmarim progresul pe care l-ai realizat la curs si si te ghidam spre obtinerea performantei dorite. Participand la cursurile organizate de Academia All in one learning vei beneficia de instruire atat din partea unor specialisti din domeniul asigurarilor, cu o inalta calificare si cu o vasta experienta, acestia fiind atestati si inscrisi in Registrul Lectorilor deschis de Institutul de Studii Financiare (ISF), cat si din partea unor profesionisti remarcabili din industria asigurarilor.

„All in One Learning !”

De ce All in one learning?

Academia noastra vine in intampinarea nevoilor tale cu o gama larga de cursuri de pregatire si de dezvoltare profesionala, care sa te ajute sa iei deciziile cele mai bune, ca specialist in industria asigurarilor. Pe langa accesul la cursuri, iti punem la dispozitie programe adaptate la realitatile curente din piata, sprijinindu-te pe tot parcursul carierei. Fie ca doresti sa obtii diploma de calificare, sa participi si sa te dezvolti apeland la pregatirea continua sau ai nevoie de creditele anuale, noi suntem alaturi de tine. Astfel, academia noastra iti pune la dispozitie:

 • Posibilitatea de a-ti alege dintre cursurile disponibile cele care se potrivesc cel mai bine cu experienta ta in domeniu, cu structura clientilor tai, precum si in functie de planul de dezvoltare in cariera pe care il ai in vedere;
 • Flexibilitatea de a alege modul in care doresti sa participi la cursuri, fie in sistem online sau fizic;
 • Posibilitatea de a parcurge cursurile intr-un ritm propriu, folosind platforma online si beneficiind in permanenta de informatii actualizate;
 • Oportunitatea de a-ti testa fie pe parcurs fie la sfarsitul cursului cunostintele deprinse si de a vedea care este nivelul de pregatire, astfel identificand care sunt conceptele si notiunile ce trebuie aprofundate;
 • Informatii actualizate cu privire la expirarea valabilitatii certificatului actual pe care il detii si termenul pana la care este necesar sa obtii creditele anuale;
 • Servicii suplimentare precum intermedierea, verificarea si transmiterea documentatiei necesare inscrierii la examenele organizate de Institutul de Studii Financiare.

 

Echipa noastra

Ne bazam pe o cultura a excelentei, pentru ca doar alaturi de lectori foarte bine pregatiti putem sa iti oferim cunostintele si abilitatile necesare unei cariere de succes. Echipa noastra este formata din specialisti, ce au o experienta vasta in domeniul asigurarilor, detinand portofolii complexe si diverse de clienti. Avand o pregatire solida in domeniu sunt pregatiti sa iti ofere training si suport pe tot parcursul derularii activitatii tale in distributia de asigurari. In urma cunostintelor pe care le vei dobandi de la ei vei putea sa dezvolti solutii potrivite prin care sa le reduci clientilor tai riscurile, imbunatatindu-le stilul de viata. Lectorii nostri sunt pasionati de domeniul in care activeaza, creand in asa fel materialele si punandu-ti la dispozitie informatia de care ai nevoie pentru a excela si tu in acest domeniu. Sunt constienti de faptul ca munca lor are atat impact asupra carierei tale de consultant cat si asupra nivelului tau de pregatire care va influenta felul in care vei identifica nevoile clientilor si le vei propune solutii potrivite pe termen mediu si lung. Toti sunt practicanti activi in domeniu, mereu dornici sa se dezvolte si pregatiti sa invete lucruri noi, pe care sa ti le transmita si tie, oferindu-ti astfel informatii actualizate, documentate si validate din experienta pe care au dobandit-o atat in tara cat si in strainatate. Academia All in one learning doreste ca folosind resursele potrivite si avand instruirea adecvata sa iti poti dezvolta aptitudini care se vor dovedi utile atat in viata personala, cat si in cea profesionala, indiferent de domeniul in care vei mai activa, iar rezultatele in asigurari sa te surprinda si sa te incante.

Mediu, responsabilitate sociala si guvernanta

 

Ne desfasuram activitatea cu integritate, intr-o maniera responsabila din punct de vedere ecologic, social si la cele mai inalte standarde etice, tinand cont de codul nostru de conduita si de valorile companiei. Acestea pun accentul pe gestionarea tuturor relatiilor cu echitate, decenta si buna cetatenie. Promovam o cultura a respectului si a securitatii, a unui mediu de munca incluziv si divers, oferind angajatilor si colaboratorilor nostri oportunitati de dezvoltare profesionala, in conditii de munca sigure si punand accent pe standarde de angajare si de munca echitabile. Pentru siguranta datelor tale, implementam garantii de securitate informationala, politici si masuri de control, toate aliniate legislatiei in vigoare.

Informatii utile

Tinem cont ca timpul este o resursa limitata si pretioasa pentru tine. Astfel, platforma noastra este dezvoltata in asa fel incat sa te ajute sa iti mentii calitatea de distribuitor de asigurari si astfel sa fi informat din timp de:

 • Expirarea valabilitatii certificatului actual;
 • Termenul pana la care este necesar sa obtii creditele anuale

Rata de promovabilitate a absolventilor All in one learning

Societatea All in one learning a inregistrat un succes real in cadrul cursurilor de pregatire profesionala, avand o rata de promovabilitate de peste 95% din totalul absolventilor care au participat la examenul sustinut la ISF, in anul 2021.