Cursuri de management

Formular de inscriere

TEMATICA

Pentru a fi un bun manager, trebuie sa ai un plan de lucru bine definit, sa coordonezi eficient membrii echipei/ echipelor tale, sa ii sprijini si sa ii formezi astfel incat atat ei individual cat si ca echipa sa isi atinga obiectivele stabilite si sa continue sa se pregateasca si sa se dezvolte. Noi, academia All in one learning iti oferim urmatoarele cursuri care sa te sprijine sa iti creezi, mentii si dezvolti directia spre succes:

  • Comunicare eficienta – intelegerea conceptului de comunicare eficienta, identificarea si aprofundarea unor tehnici de comunicare precum si dezvoltarea capacitatii de a te adapta si de a comunica conform situatiei existente si in functie de partenerul de discutie;
  • Dezvoltarea abilitatilor de negociere – cunoasterea si adaptarea diferitelor tehnici de negociere in functie de context dar si puterea de a identifica si de a intelege mai bine partenerul de discutie, adaptand strategia de negociere;
  • Motivarea si dezvoltarea echipei – cunoasterea tipurilor de nevoi, care ii motiveaza pe angajati, intelegerea si capacitatea de a folosi diferite metode de motivare cu scopul de a creste nivelul de satisfactie al echipei coordonate si astfel de a imbunatati rezultatele stabilite;
  • De la obiective la performanta – stabilirea corecta a obiectivelor si crearea unui plan strategic optim care sa duca la cresterea performantei si la realizarea scopului stabilit.

“Atunci cand actiunile tale inspira si pe altii sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa realizeze mai mult si sa devina mai buni, esti un lider” —John Quincy Adams, al 6-lea presedinte al SUA

Intrebari frecvente

1. Cum se organizeaza cursurile?

Academia All in one learning organizeaza cursuri atat in sistem online cat si fizic, in functie de numarul si locatia persoanelor inscrise.

2. Care este modalitatea de inscriere la cursuri?

Pentru inscrierea la cursuri te rog sa ne contactezi prin e-mail la: office@allinonelearning.ro pentru a-ti furniza detalii specifice, aferente cursului pe care doresti sa il urmezi. Pentru a te putea contacta cat mai repede avem nevoie de cateva date de inscriere: numele si prenumele, numar de telefon mobil si o adresa de e-mail la care sa te putem contacta pentru a-ti transmite informatii suplimentare.

3. Cine poate participa la cursurile de formare profesionala in domeniul asigurarilor?

Fie persoanele care doresc sa isi inceapa cariera in domeniul distributiei de asigurari, fie cei care sunt deja in domeniu si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele si sa se dezvolte mai departe in cariera fie prin acumularea de cunostinte suplimentare de specialitate sau sa se devina buni manageri.

4. Care sunt conditiile si documentele necesare pentru inscrierea la cursurile de pregatire profesionala initiala?

In vederea participarii la cursurile de calificare in asigurari este necesar sa fi absolvent de liceu, fiind necesara transmiterea unei copii a ultimei diplome de studii si al actului de identitate. In cazul in care numele a fost schimbat in urma casatoriei este necesara si transmiterea certificatului de casatorie.

5. Care este data limita pentru obtinere a creditelor anuale?

Pentru mentinerea calitatii de distribuitor in asigurari este necesar ca pana cel tarziu in 31 decembrie a fiecarui an sa obtii cel putin 20 de credite aferente programelor de pregatire continua. Persoanele care detin un certificat de absolvire in vigoare, parcurg in fiecare an calendaristic forme de pregatire profesionala continua prin care acumuleaza credite de formare profesionala. Formele de pregatire profesionala continua asigura mentinerea, imbunatatirea si dezvoltarea cunostintelor si competentelor profesionale privind distributia de asigurari. In cazul persoanelor care au obtinut certificatul de pregatire profesionala initiala/ certificatul de competente, creditele de formare profesionala sunt acumulate incepand cu anul calendaristic urmator celui in care a fost obtinut.

6. Ce trebuie sa cuprinda dosarul de examinare ISF?

Pentru a te inscrie la examenul organizat de ISF in vederea obtinerii certificatului de distribuitor in asigurari (pregatire profesionala initiala) iti sunt necesare urmatoarele documente:
• Cerere de inscriere la examen;
• Copie dupa cartea de identitate in termen de valabilitate;
• Copie a diplomei de studii (bacalaureat sau licenta);
• Lista cu tabelul Anexa Inscriere Examen ISF/ASF;
• Dovada platii taxei de examinare ISF/ASF;
• Adeverinta de finalizare a cursului de pregatire initiala.

Pentru a te inscrie la examenul organizat de ISF pentru pregatirea profesionala continua iti sunt necesare urmatoarele documente:
• Cerere de inscriere la examen;
• Copie dupa cartea de identitate in termen de valabilitate;
• Dovada platii taxei de examinare ISF/ASF.