Coaching

Zig Ziglar afirma:

“Dorinta de castig nu inseamna nimic fara dorinta de pregatire”, iar Mahatma Gandhi ne-a indemnat astfel: ”Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume”

Formular de inscriere

CUI SE ADRESEAZA

Procesul de management presupune imbinarea activitatilor de conducere ale managerilor legate de cunostinte, aptitudini si abilitati, creand obiceiuri de lucru care conduc la realizarea obiectivelor pe termen mediu si lung. Academia All in one learning te sustine si in calitatea ta de manager in domeniul asigurarilor si te ajuta sa te adaptezi la mediul economic aflat in continua schimbare. Oferindu-ti acces la materiale educationale complexe si actuale vei putea sa te adaptezi cerintelor actuale ale clientilor iar prin tehnologii moderne si solutii organizationale sa le oferi acestora servicii de calitate, complete si corecte. Prin programele de instruire teoretica si activitatile practice derulate dorim ca alaturi de tine sa dezvoltam conceptele de coaching si mentoring.

TEMATICA

All in one learning te pregateste sa te dezvolti, devenind un manager de succes care:

  • Incurajeaza, sprijina si sustine membrii echipei sale sa se dezvolte si sa-si realizeze obiectivele profesionale stabilite;
  • Ofera echipei sale feedback util, regulat, concret;
  • Comunica eficient cu echipa sa, reusind sa o motiveze;
  • Este implicat, competent, integru, responsabil, rabdator si perseverent;
  • Reuseste sa realizeze rezultatele dorite.

Pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti, trebuie sa stii cum sa iti conduci cat mai eficient echipa, iar pentru asta ai nevoie de aptitudini deosebite. Prin intermediul cursurilor noastre te ajutam sa ti le descoperi si sa le dezvolti, astfel incat sa stii sa:

  • Delegi, folosind instructiuni clare, complete si corecte;
  • Te adaptezi situatiilor diverse si complexe, reusind sa oferi solutiile potrivite;
  • Inspiri, sa sprijini si sa iti coordonezi eficient echipa;
  • Imbunatatesti continuu performanta;
  • Fi consecvent, hotarat si abordabil.

Intrebari frecvente

1. Cum se organizeaza cursurile?

Academia All in one learning organizeaza cursuri atat in sistem online cat si fizic, in functie de numarul si locatia persoanelor inscrise.

2. Care este modalitatea de inscriere la cursuri?

Pentru inscrierea la cursuri te rog sa ne contactezi prin e-mail la: office@allinonelearning.ro pentru a-ti furniza detalii specifice, aferente cursului pe care doresti sa il urmezi. Pentru a te putea contacta cat mai repede avem nevoie de cateva date de inscriere: numele si prenumele, numar de telefon mobil si o adresa de e-mail la care sa te putem contacta pentru a-ti transmite informatii suplimentare.

3. Cine poate participa la cursurile de formare profesionala in domeniul asigurarilor?

Fie persoanele care doresc sa isi inceapa cariera in domeniul distributiei de asigurari, fie cei care sunt deja in domeniu si doresc sa isi imbunatateasca cunostintele si sa se dezvolte mai departe in cariera fie prin acumularea de cunostinte suplimentare de specialitate sau sa se devina buni manageri.

4. Care sunt conditiile si documentele necesare pentru inscrierea la cursurile de pregatire profesionala initiala?

In vederea participarii la cursurile de calificare in asigurari este necesar sa fi absolvent de liceu, fiind necesara transmiterea unei copii a ultimei diplome de studii si al actului de identitate. In cazul in care numele a fost schimbat in urma casatoriei este necesara si transmiterea certificatului de casatorie.

5. Care este data limita pentru obtinere a creditelor anuale?

Pentru mentinerea calitatii de distribuitor in asigurari este necesar ca pana cel tarziu in 31 decembrie a fiecarui an sa obtii cel putin 20 de credite aferente programelor de pregatire continua. Persoanele care detin un certificat de absolvire in vigoare, parcurg in fiecare an calendaristic forme de pregatire profesionala continua prin care acumuleaza credite de formare profesionala. Formele de pregatire profesionala continua asigura mentinerea, imbunatatirea si dezvoltarea cunostintelor si competentelor profesionale privind distributia de asigurari. In cazul persoanelor care au obtinut certificatul de pregatire profesionala initiala/ certificatul de competente, creditele de formare profesionala sunt acumulate incepand cu anul calendaristic urmator celui in care a fost obtinut.

6. Ce trebuie sa cuprinda dosarul de examinare ISF?

Pentru a te inscrie la examenul organizat de ISF in vederea obtinerii certificatului de distribuitor in asigurari (pregatire profesionala initiala) iti sunt necesare urmatoarele documente:
• Cerere de inscriere la examen;
• Copie dupa cartea de identitate in termen de valabilitate;
• Copie a diplomei de studii (bacalaureat sau licenta);
• Lista cu tabelul Anexa Inscriere Examen ISF/ASF;
• Dovada platii taxei de examinare ISF/ASF;
• Adeverinta de finalizare a cursului de pregatire initiala.

Pentru a te inscrie la examenul organizat de ISF pentru pregatirea profesionala continua iti sunt necesare urmatoarele documente:
• Cerere de inscriere la examen;
• Copie dupa cartea de identitate in termen de valabilitate;
• Dovada platii taxei de examinare ISF/ASF.